YouSmart

Utrechtseweg 128

6862 AR Oosterbeek

06 385 80 990

yousmart.oosterbeek@gmail.com

Openingstijden:

Ma 13:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 19:00
Za 09:00 – 17:00

Na 18.00 uur of zondag op afspraak via mail of telefoon.

Persoonlijk, onafhankelijk advies

In onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of een persoonlijk onafhankelijk advies op maat van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs. Bij YouSmart kies je altijd een mobiel Sim-Only dat bij je past. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of Sim Only of zakelijk abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen. Je vindt er demotoestellen waarmee je kunt ervaren hoe makkelijk deze werken.   Bij YouSmart hoef je geen afspraak te maken we staan altijd voor je klaar

 

Reparatie

Is het scherm van je smartphone of tablet kapot, beschadigd of gebroken? Kom dan snel langs bij YouSmart in Oosterbeek ! Wii zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Dit betekent dat wij jouw toestel binnen 30 minuten gerepareerd kunnen hebben en dat de reparatie van zeer hoge kwaliteit is. Dit geldt voor vele merken als: Apple, Samsung, Sony, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia, One plus, Alcatel, Wiko, Xiaomi en CAT. Daarnaast werken wij met originele onderdelen, dit maakt je toestel na reparatie weer zo goed als nieuw. Deze onderdelen zijn van de beste kwaliteit en daardoor een stuk betrouwbaarder dan de goedkope alternatieven. De reparaties bij YouSmart worden gekenmerkt door onze vier pilaren:

Gratis Diagnose

Elke reparatie bij YouSmart begint met een gratis diagnose, hierbij zoeken we naar de oorsprong van het probleem. Zo kunnen onze specialist het goede reparatie pad kiezen om het beste resultaat te krijgen. Deze probleemanalyses zijn vooral nuttig als het probleem met uw telefoon onduidelijk is. Wanneer de diagnose klaar is zal de medewerker al uw opties geven en zullen de specialist aan het werk gaan als u ervoor kiest om door te gaan.

Deskundige service

Of je nu schermschade, waterschade of falende batterij hebt, YouSmart is op gebied van reparaties van alle markten thuis! Onze specialisten blijven up-to-date met alle nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe telefoons. Het maakt niet uit welk merk je hebt, voor onze professionele technici is geen toestel te nieuw of te moeilijk.

Tevens bieden wij een garantietermijn aan die in gaat na het moment van de reparatie. Mocht het voorkomen dat de reparatie niet of niet goed is uitgevoerd, dan hoef je uiteraard niets te betalen.

Eenvoud

Voor een reparatie hoef je geen afpraak te maken. Je kunt op ieder gewenst moment de winkel inlopen en bij onze medewerker terecht. Je hoeft niet wekenlang te wachten op de reparatie van uw toestel, de meeste reparaties duren bij ons slechts een half uur! Wij streven ernaar het toestel zo snel mogelijk, maar met de hoogste zorgvuldigheid te repareren. Wacht daarom niet langer en kom langs bij YouSmart Oosterbeek.

Bobby Karanzai