Support Your locals @ oosterbeek

Onze hele samenleving wordt getroffen door corona en ook de Oosterbeekse winkeliers hebben het zwaar. Bestel online en help ze deze moeilijke tijd door. Koop je brood bij de bakker om de hoek, verras je buurman met een mooie bos bloemen, een boek of een lekkere fles wijn of bestel een nieuwe outfit bij je favoriete kledingwinkel.

Een groot aantal winkeliers en horecaondernemers in Oosterbeek bieden nu online hun diensten aan. Hieronder vind je het actuele overzicht. 

Jouw favoriete oosterbeekse winkels nu vanuit thuis bereikbaar !

 

horeca

Support onze horeca ondernemers en haal een heerlijke maaltijd af of laat het bezorgen. De meeste ondernemers bezorgen ook in de omliggende dorpen van Oosterbeek, zoals Renkum, Heveadorp, Wolfheze en sommigen ook in Arnhem.

Check de websites voor de mogelijkheden.

bloemen 

Verras je buurman, moeder of oma met een mooie bos bloemen. Bestel online of telefonisch en laat het bezorgen in Oosterbeek en wijde omgeving. Nu tijdelijk vaak geen verzendkosten in de directe omgeving. Check de websites van onze bloemisten

Support your locals @oosterbeek zodat zij het kunnen redden na de corona crisis. Je krijgt er versheid, kwaliteit en een vriendelijk dank je wel voor terug !

 

Delicatessen

Deze winkels zijn gewoon geopend. Wij begrijpen echter dat je in deze moeilijke tijd niet altijd naar de winkel wil. Maar wist je dat veel ondernemers nu thuis bezorgen? Neem contact op en laat je brood, kaas, vlees of wijn door de lokale ondernemer voor de deur afleveren!

Kleding & Schoenen

Een aantal modewinkels is geopend. Sommige ondernemers bieden personal shopping aan op afspraak of bestel via de webshop en laat je nieuwe outfit thuisbezorgen! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Boeken & Cadeaus

Laat een mooi boek bezorgen voor jezelf of iemand anders of fleur je huis of tuin op met nieuwe accessoires. Shop online cadeautjes of spelletjes voor je kinderen.

Met dank aan Daan van Oort Fotografie