EVENEMENTEN & activiteiten 2019

Raadpleeg de Cultuur Agenda voor Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Heveadorp, Wolfheze en Heelsum

Met alle informatie over

FILM MUZIEK THEATER DANS

EXPOSITIE FILM LEZINGEN

LITERATUUR WORKSHOPS

& BEELDENDE KUNST

www.cultuurinrenkum.nl

In 2019 is het 75 jaar geleden dat duizenden geallieerde soldaten rondom Arnhem landden om te vechten voor onze vrijheid. In dit bijzondere herdenkingsjaar organiseert het Airborne Museum speciale activiteiten. 

Lees hier meer over alle activiteiten

zaterdag 18 mei

ELVIS TRIBUTE BIJ FLETCHER

Ook dit jaar is Fletcher Hotels het decor van een onwaarschijnlijke bijeenkomst waarbij de beste Elvis Tribute Artists ter wereld The King eren. Met heel hun Elvis hart en ziel geven ze hun beste tribute show. Geniet deze avond van Elvis tribute in Doorwerth en ga mee terug in de tijd! 

www.fletcherevents.nl/event/elvis/

dinsdag 21 mei

POËZIEAVOND: HET PARK BINNEN

Aanvang: 20 uur; deur is open om 19.30 uur.Kosten: € 3 euro p.p.

Opgave is niet nodig

Cultuur- & ontmoetingscentrum Kreek, Weverstraat 24 Oosterbeek

www.kreekoosterbeek.nl

Agenda

CONCERTZAAL OOSTERBEEK, EVENTTHEATER

Naast besloten activiteiten zijn er ook verschillende events, concerten, theaterstukken, lezingen en activiteiten voor publiek toegankelijk. In de ticketshop kunt u uw tickets/kaarten bestellen

www.concertzaal-oosterbeek.nl

ACTIVITEITEN KASTEEL DOORWERTH

De hele zomer bruist het weer van activiteiten en excursies in en rond Kasteel Doorwerth. KIjk voor uitgebreide informatie op

www.doorwerth.glk.nl

Zaterdag 25 mei

STUWWALLOOP

Hardloopwedstrijd Stuwwalloop Gelderland ook Trailrunning! Mooiste van Nederland. Kidsrun, 5 km, 10 km, 15 km, halve marathon. Bekijk de website

www.stuwwalloop.nl

woensdag 3 t/m zondag 7 juli

OUTDOOR GELDERLAND

Op Nationaal Sportcentrum Papendal wordt weer het jaarlijkse paardensportevenement Outdoor Gelderland gehouden. De absolute top van internationale dressuur- en springruiters is ook dit jaar weer van de partij.

www.outdoorgelderland.nl

13 t/m 31 juli

DUNO AIR WINDMILL CUP BIJ OTV

Op de banen van OTV op Sportpark Hartenstein wordt de DunoAir Windmill Cup gehouden. Dit is het grootste en sterkst bezette tennistoernooi voor spelers tot 15 jaar. De beste spelers en grootste talenten uit de hele wereld doen mee aan dit toernooi. 

www.windmillcup.com/nl

ZONDAG 29 September

FOOD & GOODIES

Een fair met diverse kramen en foodtrucks met verrassende producten in diverse categorieën zoals lifestyle, handgemaakt, biologisch, fairtrade, puur, hip, fashion en food. Voor een ieder wat wils. Je kunt er komen shoppen, proeven en bovenal genieten.

Van 11.00 tot 17.00 uur in Het Dennenkamppark gelegen naast het gemeentehuis in Oosterbeek

Welkom in Oosterbeek